social media si marketing
Social Media Marketing

Fiind un instrument foarte puternic de comunicare, social media permite companiilor sa patrunda in lumea clientilor sai, expunandu-si brand-ul, produsele si serviciile pe care le ofera. Intreprinse corect, campaniile de social media pot sa creasca eficacitatea altor tehnici de marketing – precum SEO – prin extinderea traficului, awerness, promovarea brand-ului. Daca ati intampinat probleme cu partea de social media pana acum, suntem aici sa va ajutam.
Serviciile noastre


Dezvoltarea strategiei de social media

In primul rand, echipa noastra se consulta cu clientul pentru a-i putea intelege nevoile si pentru a putea dezvolta o strategie care sa atinga telurile pe care si le doreste acesta.Social media si managementul publicitatii

Serviciile noastre de publicitate social media au dovedit o crestere accelerata a business-ului. Prin campaniile de publicitate, 100% din clientii nostri au avut rezultate foarte bune.Creearea de continut pentru social media

Noi iti putem oferi si contentul pentru toate postarile de pe social media. Fie ca vorbim despre facebook, google +, instagram sau postari pe blog, avem minti creative care lucreaza pentru tine!
Ce este Social Media Marketing?

 

Social media marketing, sau SMM, este o forma de marketing online care aduna mai multe retele sociale pentru a dezvolta comunicarea intre companie si client, pentru promovarea serviciilor si a produselor oferite sau pur si simplu pentru a creste vizibilitatea acestuia in mediul online. Presupunea distribuirea de continut potrivit nisei de activitate – precum video-uri, fotografii- dar si desfasurarea de campanii de promovare platita – fie ca vorbim despre Facebook Ads sau Google Adwords.


Workplace with notebook on black background

Smiling lady with the laptop in her hands.De ce ai nevoie de social media?

 

Clientii tai sunt prezenti pe retelele de socializare.

Nu conteaza in ce industrie activezi, clientii tai folosesc retelele de socializare in fiecare zi. Este foarte important ca tu sa ii updatezi in permanenta cu ofertele pe care le ai, astfel incat legatura dintre ei si brand-ul tau sa nu se piarda. Utilizand retelele de comunicare social media, te asiguri ca vei fi intotdeauna prima lor optinune!

 

Aici gasesti oamenii care cauta produse/servicii.

Daca business-ul tau ofer un produs sau un serviciu, te asiguram ca aici vei gasi clienti care discuta despre asta si sunt dornici sa vada ce le poti oferi. Serviciile noastra de social media marketing te vor ajuta sa comunici cu potentiali clienti si sa descoperi noi oportunitati.

 

Oamenii vorbesc despre compania ta pe retelele de socializare.

Trebuie sa fii atent la nevoile clientilor tai si sa iei in considerare parerile pe care le au despre produsele/serviciile tale. De asemenea, trebuie sa te angajezi in conversatii cu ei si sa raspunzi la intrebarile pe care le au. Noi ne vom focusa pe sublinierea aspectelor pozitive ale business-ului tau si vom raspunde cu delicatete remarcilor negative pe care le-ai putea avea!

 

Compania ta merita sa beneficieze de un expert social media

Marea majoritate a managerilor de companii nu au timpul necesar pentru a se ocupa de toate canalele social media. De aceea, noi suntem aici pentru a te ajuta si pentru a-ti usura munca. Promitem rezultate imbucuratoare!Procesul nostru


Dezvoltarea Strategiei

Managementul Publicitatii

Managementul Comunitatii

Crearea de content

Analiza & Raportare


Hai sa vorbim despre proiectul tau

Te vom ajuta sa iti atingi telurile si sa iti dezvolti business-ul.