Serviciile noastre
Ce putem sa facem pentru tine

Suntem aici pentru compania ta. Iar asta inseamna ca oferim the whole package. Iti vom crea website-ul, ne vom ocupa de design si de mentenanta. De asemenea, ne vom asigura ca ranking-ul lui este unul bun prin SEO si il vom face vizibil prin campanii de email marketing si social media. In timp ce tu vei fi ocupat sa iti conduci business-ul, noi ne putem ocupa de website-ul tau. Trebuie doar sa ne trimiti update-urile prin mail,


Website Design

Este foarte important pentru business sa ai un design special si unic pentru site-ul tau. Competita este acerba in online, de aceea noi suntem pregatiti sa facem fata challange-ului!


Online Marketing

Echipa noastra specializata in marketing online sa va ocupa de extinderea vizibilitatii proiectului tau in mediul online.


Solutii e-commerce

Echipa noastra este aici pentru a se asigura ca magazinul tau online este perfect configurat pentru a atrage clienti si pentru a mari vanzarile, astfel incat business-ul tau sa prospere!

Digital Branding

Identitatea vizuala este primul lucru la care clientii tai se gandesc cand aud de proiectul tau. Trebuie sa fie catchy iar noi suntem aici pentru a face acest lucru posibil.


Search Engine Optimization

Obtine ranking-uri de top pentru termenii de cautare pe care ii doresti, esentiali business-ului tau!


Campanii Social Media

O campanie SM este axata pe nevoile companiei tale,fie ca este vorba de facebook, instagram, google +, astfel incat sa putem atinge targetul pe care ti-l doresti.

Dezvoltare de aplicatii web

Fie ca este vorba de o aplicatie small management sau un CRM, echipa noastra este aici sa dezvolte aplicatia pe care ti-o doresti. Ne desparte doar un telefon sau mail!


Consultanta

Ne vom folosi de experienta acumulata pentru a rezolva cele mai complexe probleme tehnologice ale proiectului tau.


Mentenanta

Dupa go live-ul proiectului tau, echipa noastra este aici pentru a-ti oferi ajutorul, oricand ai nevoie. Trebuie doar sa ne dai un telefon sau un mail si noi venim cu solutia potrivita!
Hai sa vorbim despre proiectul tau

Te vom ajuta sa iti atingi telurile si sa iti dezvolti business-ul.

REQUEST A QUOTE