identitatevizuala
Identitate vizuala

Identitatea vizuala este primul lucru la care se gandeste un potential client cand aude numele business-ului tau. Fie ca vorbim de logo sau orice altceva ce tine de vizual – culorile pe care le alegi, design-ul interior, website-ul, reclamele – este foarte important sa fii autentic si special pentru ca acest lucru ajuta la diferențierea față de concurență și la o identificare mai rapidă a business-ului tau.


Visually aesthetic composition of smartphone, notebook, mug and pen.

Construieste un brand autentic

echipa nutCoder va face cercetari si iti va crea un logo autentic si deosebit care sa se plieze pe nevoile business-ului tau.Cercetare 

Primul pas pe care il facem pentru a ne asigura ca vei avea un brand autentic este cercetarea de piata, astfel incat putem evita similaritatile dintre identitatea ta vizuala si cea a unui alt business. Apoi iti vom prezenta strategia pe care am conceput-o, rezultatul final ducand la extinderea proiectului in mediul online si aducand cat mai multi potentiali clienti pe site.


A guy sitting in front of a laptop, working on new logo.


Team work, noting down new ideas.


Creativitate

In loc sa ne aruncam cu capul inainte, avem un proces pe care suntem dornici sa ti-l prezentam. Este foarte important pentru noi ca tu sa stii care este strategia noastra si cum dorim sa o implementam – care este viziunea noastra a identitatii vizuale a proiectului tau.
CUM LUCRAM

Dupa cum mentionam mai sus, este important pentru noi ca tu sa cunosti procesul. Iti punem la dispozitie o schema care sa te ajute sa intelegi cum lucram. Pentru mai multe informatii, am fi bucurosi sa-ti raspundem!


CERINTELE CLIENTULUI

Inainte sa incepem munca propriu-zis, ascultam cerintele tale: viziunea ta, culorile si fonturile pe care ti le doresti sau pur si simplu design-ul.

ANALIZA DE PIATA

Pentru a evita asemanarile cu alte business-uri, verificam cu rigurozitate brand-urile existente care activeaza pe aceeasi nisa.

ETAPA DE DESIGN

In aceasta etapa, echipa se reuneste pentru un brainstorming, punem toate conceptele pe hartie astfel incat sa il alegem pe cel mai potrivit pentru proiectul tau.

IMPLEMENTAREA SOLUTIEI

Odata ce clientul nostru a ales design-ul care i se potriveste, il aplicam tuturor elementelor care tin de identitatea sa vizuala.


Hai sa vorbim despre proiectul tau

Te vom ajuta sa iti atingi telurile si sa iti dezvolti business-ul .