nutCoder in a nutShell

Povestea noastra

nutCoder este o companie care incearca sa transpuna cat mai bine in online viziunea clientilor. Folosim cele mai recente tehnologii si le implementam pentru atingerea rezultatelor dorite. Pentru ca ne dorim sa dezvoltam cele mai bune proiecte, suntem intr-o continua cercetare a inovatiilor care apar pe piata. Munca noastra permite IMM-urilor sa obtina o foarte buna vizibilitate online si sa atraga cat mai multi clienti. 

 

Filosofie

Filosofia companiei noastre este simplicitatea. Scopul nostru este sa cream design-uri minimaliste si simple, care sunt usor de intiparit in memoria clientilor. Ne dorim sa dezvoltam proiecte care sa aiba un design atragator si responsive – it’s a must – care sa imbratiseze cu usurinta nevoile clientilor.

 

Scop

Scopul nostru este sa oferim o experienta remarcabila clientilor nostri, in acelasi timp livrand un produs de calitate. Suntem foarte atenti la nevoile clientilor, revuizim munca in functie de dorintele acestuia si suntem foarte receptivi in ceea ce priveste criticile. Oferim expertiza dupa go live-ul proiectului si speram ca munca noastra ofera uneltele necesare clientilor pentru a-si atinge scopurile.Designing a new web project.


ECHIPA NOASTRA

Suntem o echipa micuta, prietenoasa si foarte motivata. Ne place sa incepem noi proiecte si sa transformam ideile in pagini web sau aplicatii. Suntem foarte entuziasmati de ceea ce facem si suntem nerabdatori sa va ajutam sa va gasiti locul in online. Credem cu tarie in comunicare, de aceeaa consideram ca este un must pentru a reusi sa indepinim dorintele dvs., in timpul procesului de dezvoltare. Ne place sa livram produse de calitate.


Alexandra MIHAI

Alexandra MIHAI

Co Founder / CEO
Ionut AILINCAI

Ionut AILINCAI

Co Founder / Product Manager
Matas GUTAUSKAS

Matas GUTAUSKAS

Co Founder / Technologies Manager

Hai sa vorbim despre proiectul tau

Te vom ajuta sa iti atingi telurile si sa iti dezvolti business-ul .